Wie zijn wij?

De Keys Foundation is een internationale organisatie, die gevestigd is in Nederland. Keys is actief in meerdere taalgebieden, een internationaal team van bevlogen professionals dagelijks werkend aan de Keys missie. Ze worden gedreven door het enorme potentieel dat mensen, teams en organisaties vaak onbenut laten. Onze drive is dit potentieel te openen en tools te ontwikkelen die dit doel realiseren.

De Keys Foundation bestaat o.a. uit een academy die de resources ontwikkeld en deze uitbrengt door middel van tools en trainingen. Daarnaast is er een team die als doel heeft de wereld te inspireren met de filosofie en methodiek van Keys. Dit team ontwikkeld de materialen en campagnes zodat de tools wereldwijd beschikbaar zijn of komen. 

Keys is een stichting en heeft dus geen winstoogmerk. Zij ontvangt haar inkomsten door donaties, het verzorgen van trainingen en het begeleiden van organisaties door de overdracht van kennis.

Wil je aan de slag met Keys?

Start vandaag met het ontdekken van jouw potentieel, dat van jouw team of organisatie. Keys is een snelgroeiende beweging van een mix van top ondernemers, wetenschappers, ontwikkelaars en trainers. Een team dat niets liever wil dan jou helpen met het ontdekken, activeren en maximaliseren van jouw unieke kwaliteiten. 

Keys biedt via haar academy opleidingen aan waardoor je zelf aan de slag kunt gaan met de Keys filosofie en methodes. Ook biedt Keys een team van experts om samen met jou aan de slag gaan. Je krijgt dan een opleiding en wordt begeleid on the job! 

Steeds meer resources van Keys worden vertaald naar vrij beschikbare tools. Houdt de website van Keys goed in de gaten omdat je hier binnenkort programma’s en tools kunt vinden waarmee je direct aan de slag kunt gaan. 

Start vandaag! Discover your plus!